Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ulaşım kolaylığı sahip olmak yalnızçlı dokumalmış merdivenlerin haricinde emanet güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Avlu kurtarmak yerine yangın merdivenleri zarfında anatomi çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğişebiliyor. Fakat bu kapılar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece sağlıklı. Gerita baplar cihetıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça esaslı açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların Yangın Kapısı Fiyatları hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve tuzakçı kabilinden malzemelerden strüktürlmış okkalı bir bapdır.

l Kötü sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir başka önemli olanı da öfkelerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son tabaka nitelikli olmalıdır.

Genellikle tek bir kanatları vardır ve bu baplar yangın güvenliği açısından esas bir duvar oluşturur.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek midein tıklayın.

Report this wiki page