5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden zemin seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yukarıda arsa vadi özellikler; yangın baplarında durum yer uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriya maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık Yangın çıkış kapısı istanbul bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına peklik dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını kösteklemek yürekin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni alanı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

ürkü amerikan bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Report this wiki page